1.jpg
1.jpg
press to zoom
2.jpg
2.jpg
press to zoom
3.jpg
3.jpg
press to zoom
9.jpg
9.jpg
press to zoom
8.jpg
8.jpg
press to zoom
7.jpg
7.jpg
press to zoom
6.jpg
6.jpg
press to zoom
5.jpg
5.jpg
press to zoom
4.jpg
4.jpg
press to zoom

СТИЛ ДЕКОР 

В магазин „Стил Декор" ще откриете изключително разнообразие от мебели и аксесоари за обзавеждане и декорация в класически и съвременни стилове. Благодарение на богатия избор, нестандартните и оригинални идеи и индивидуалния подход към всеки клиент, „Стил Декор" е едно от водещите имена в предлагането на продукти за интериорен и екстериорен дизайн - над 7000 аксесоари, внос от Англия, Дания и Холандия.

 

 

   Следвайки актуалните европейски и световни тенденции в обзавеждането, „Стил Декор" непрекъснато обновява гамата на предлаганите продукти - от различни видове мебели до най-малките декориращи елементи. Предлагаме Ви изделия със съвременен дизайн, изработени от дърво, метал, стъкло, керамика и порцелан, нови оригинални идеи и акценти за създаването на Вашия неповторим стил и интериор.

 

 

   Красиви нощни лампи и полилеи, свещници и вази с различна големина и форма, картини, стенни релефи и плакети, градински мебели и аксесоари, изкуствени цветя, албуми и рамки за снимки, калъфки и възглавници, декоративни кувертюри за легла, ароматизирани свещи в нетрадиционни форми, дизайн и аромат - това са само част от аксесоарите, предлагани от „Стил Декор". Своеобразен и неповторим финес създават изящните комплекти от златисти огледала и конзоли, столове и кресла, олицетворяващи най-влиятелните стилове през периода 16-18век - Барок, Готика и Рококо.

 

 

  Като безспорен лидер в предлагането на декориращи елементи "Стил Декор" поддържа собствен склад на едро и представителен магазини и развива дистрибуторска мрежа в цялата страна.